Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Το καλοκαιρινό «sex tape» της Cameron Diaz


 Έχει παραδεχτεί ότι στο παρελθόν είχε ερωτική εμπειρία με το ίδιο φύλο, έχει ταχθεί υπέρ της πολυγαμίας, έχει δηλώσει ότι δεν ψάχνει για τον «τέλειο άντρα» και πολύ πρόσφατα βγήκε στους… κινηματογράφους το δικό της «sex tape»...


... που όμως πρόκειται απλά και μόνο για τον τίτλο της τελευταίας της ταινίας.

 Και σαν να μην είναι όλα αυτά αρκετά, η Cameron Diaz αποφάσισε ότι θέλει να βάλει «φωτιά» στο καλοκαίρι των αντρών και με το κορμί της και όχι μόνο με τις δηλώσεις της.



Φόρεσε το μαύρο κορμάκι της, για την ακρίβεια πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους μαύρα κορμάκια, που άλλοτε αφήνουν ακάλυπτες και άλλοτε τονίζουν τις καμπύλες από το δικό της… κορμάκι και κοιτάζει λάγνα τον φωτογραφικό φακό του περιοδικού Esquire.



Και μιας και η φωτογράφηση έγινε για το τεύχος του Αυγούστου, μήνα κατά τον οποίο είθισται να έχει καύσωνα, η 42χρονη Diaz σε μερικές λήψεις ποζάρει βρεγμένη: μια με το ολόσωμο μαγιό της και μια με το λευκό της πουκάμισο που στα… επίμαχα σημεία διαφανίζει και αφήνει λίγα στην φαντασία…









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg