Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Ζήτησε από τους επιβάτες, να ξεφορτωθούν στην τουαλέτα «ό,τι δεν θα έπρεπε να έχουν επάνω τους»!!

«Άγαρμπη», αλλά σωτήρια αποδείχθηκε η ανακοίνωση αεροσυνοδού

Η αεροπορική εταιρεία Jetstar της Αυστραλίας ζήτησε συγγνώμη από τους πελάτες της για τον τρόπο που μια αεροσυνοδός έκανε την ανακοίνωση στους επιβάτες λίγο πριν το αεροπλάνο προσγειωθεί στο Σίδνεϊ.

Επειδή οι περισσότεροι επιβάτες ήταν νεαροί που γύριζαν από συναυλία και επειδή στο αεροδρόμιο υπήρχαν ειδικά σκυλιά, ζήτησε από τους επιβάτες να ξεφορτωθούν στην τουαλέτα «ό,τι δεν θα έπρεπε να έχουν επάνω τους», υπονοώντας προφανώς ναρκωτικές ουσίες.

Πράγματι, σύμφωνα με αναφορές, ξαφνικά δημιουργήθηκαν ουρές στους διαδρόμους του αεροπλάνου μπροστά στις τουαλέτες.

Η εταιρεία απολογήθηκε για τον «μη επαγγελματικό τρόπο» με τον οποίο έγινε η ανακοίνωση και δεσμεύθηκε να κάνει παρατήρηση στο πλήρωμα.

Αρκετοί πάντως μπήκαν στη σελίδα της Jetstar στο Facebook και ζήτησαν από την επιχείρηση να μην είναι αυστηρή. «Πρέπει να δώσετε προαγωγή στο συγκεκριμένο πρόσωπο» έγραψε ένας χρήστης του Facebook.



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg