Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Ετοιμοι να κάνουν ντου στο Mέγαρο Μαξίμου οι εξαπατημένοι ένστολοι;;;

Μόνο οι δικαστικοί και τα ισχυρά συμφέροντα να κερδάνε, οι υπόλοιποι στην κόλαση...
 
Τελικά η κυβέρνηση Σαμαρά τους μόνους που δεν ακούμπησε είναι οι δικαστές και τα ισχυρά συμφέροντα στα οποία υποκλίνεται. Την αδυναμία της στην διαπλοκή την γνωρίζουμε, όσο για τους δικαστικούς τούς αποκατέστησε μισθολογικά για να τους έχει με το μέρος της και να μην βγάζουν αποφάσεις όπως εκείνη για το προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων.


Τους τελευταίους η κυβέρνηση τούς εξαπάτησε για μια ακόμη φορά καθώς υπαναχώρησε στο ζήτημα των αναδρομικών και της αποκατάστασης των αποδοχών τους στα προ μνημονίου επίπεδα.

Και σαν να μην έφτανε αυτό οι διατάξεις που περιλαμβάνει το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε χθες στη Βουλή για το ασφαλιστικό των ενστόλων μοιάζουν με λάδι στη φωτιά.

Oι ένστολοι είναι έτοιμοι να κάνουν ντου στο Μέγαρο Μαξίμου και να γίνει η Ελλάδα μια από τις σπάνιες περιπτώσεις παγκοσμίως που η επανάσταση θα ξεκινήσει από τους ενστόλους που υποτίθεται οτι είναι η σιδερένια γροθιά του καθεστώτος.

Για την ώρα κάποιοι  λιγότερο σκληροπυρηνικοί συνταξιούχοι στρατιωτικοί ετοιμάζονται να ιδρύσουν εθνικοπατριωτικό κόμμα-δεν αναφερόμαστε στο κόμμα Μπαλτάκου-ενώ πολλοί άλλοι ετοιμάζουν κίνηση-έκπληξη που θα προκαλέσει αίσθηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg