Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Χωρίς χειροπέδες στις ορκωμοσίες οι προφυλακισμένοι χρυσαυγίτες


Kasidiaris-Ilias-Xrisi-Augi-dikastiria
Με την παρουσία των χρυσαυγιτών που έχουν προφυλακιστεί για την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής θα πραγματοποιηθούν οι ορκωμοσίες των δημοτικών και περιφερειακών συμβουλίων, καθώς ο αρμόδιος εισαγγελέας φυλακών έδωσε την έγκριση για χορήγηση 24ωρης άδειας.


Κάτι που σημαίνει πως ο Ηλίας Κασιδιάρης θα βρεθεί κανονικά στην ορκωμοσία του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας, μαζί με τα άλλα τρία στελέχη της Ελληνικής Αυγής που εξελέγησαν βάσει των αποτελεσμάτων των εκλογών της 18ης Μαΐου.

Παράλληλα, το παρών στις ορκωμοσίες τους θα δώσουν ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος, του οποίου ο συνδυασμός του για την Περιφέρεια Θεσσαλίας εξέλεξε δύο συμβούλους και ο Νίκος Κούζηλος που ήταν υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά και εξελέγη δημοτικός σύμβουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μεταγωγές των χρυσαυγιτών θα γίνουν παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων για την αποφυγή επεισοδίων, ενώ οι Κασιδιάρης, Ηλιόπουλος και Κούζηλος δεν θα φορούν χειροπέδες.







efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg