Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Πανιώνιος και Ξάνθη «μοιράστηκαν» γκολ, βαθμούς και εντυπώσεις...

Πανιώνιος και Ξάνθη «μοιράστηκαν» γκολ, βαθμούς και εντυπώσεις...
 
Έπειτα από ένα... χορταστικό παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη, Πανιώνιος και Ξάνθη αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 με τις δύο ομάδες να μοιράζονται όχι μόνο τα γκολ και τους βαθμούς, αλλά και τις εντυπώσεις, αφού τόσο οι Νεοσμυρνιώτες, όσο και οι Ξανθιώτες θα μπορούσαν να είχαν πάρει το «τρίποντο». Μεγάλες χαμένες ευκαιρίες στο τέλος για την Ξάνθη, δοκάρι στο 94' για τους «κυανέρυθρους».
Υπό το βλέμμα του νέου προπονητή της, Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά με τον Νίκο Νεντίδη στον πάγκο, η Ξάνθη κατάφερε από νωρίς να πάρει το προβάδισμα 0-1, χάρη στο τέρμα που σημείωσε στο 7' ο Καπετάνος από κοντά, μετά από ασταθή απόκρουση του Γιαννακόπουλου σε σουτ του Σολτάνι.

Στη συνέχεια ο Πανιώνιος πήρε τα ηνία, προσπάθησε να αντιδράσει και το κατάφερε στο 33', όταν σε φάση διαρκείας και σε σουτ του Μπούζα, ο Φλίσκας σταμάτησε την μπάλα με το χέρι.

Πέναλτι και αποβολή για τον παίκτη της Ξάνθης, με τον Κολοβό να το εκτελεί εύστοχα και να ισοφαρίζει σε 1-1.

Στο β' ημίχρονο και με αριθμητική υπεροχή ο Πανιώνιος ήταν πιο δραστήριος, αλλά όποιες καλές στιγμές δημιούργησε (60' Γιάννου και Μπουμάλ, 62' Κολοβός, 81' Μασούρας, 84' Κολοβός) δεν τις εκμεταλλεύθηκε, ενώ στάθηκε άτυχος στο 94' όταν ο Τασούλης «σημάδεψε» το δοκάρι.

Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι ήταν... φαρμάκι στις κόντρα αντεπιθέσεις και μάλιστα στο τέλος θα μπορούσαν να είχαν φύγει και με το «διπλό» από τη Νέα Σμύρνη, αν Σολτάνι και Λουσέρο ήταν πιο τυχεροί στα τετ-α-τετ με τον Γιαννακόπουλο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στυλιαράς

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 32' Φλίσκας

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αργυρόπουλος, Σιώπης, Χατζησαϊας - Μπέρτος, Σολτάνι, Κυριακίδης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Γιαννακόπουλος, Μητρόπουλος, Τασουλής, Παντίδος, Μπουμάλ (74' Μασούρας), Γιάννου, Σιώπης, Κολοβός, Αργυρόπουλος, Μπούζας (61' Ιμπαγάσα), Χατζηισαΐας.

ΞΑΝΘΗ (Νίκος Νεντίδης): Κυριακίδης, Μπέρτος (58' Μπαξεβανίδης), Κομεσίδης, Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Καπετάνος (72' Ρενάν), Λισγάρας, Καρυπίδης, Ρούντι (46' Ομπόντο).


πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg