Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Βροχές και καταιγίδες και την Κυριακή - Η επόμενη εβδομάδα



Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων και το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού της ΕΜΥ, η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση σ΄ όλη τη χώρα , περίπου 8 με 10 βαθμούς ενώ στα ανατολικά θα επικρατήσουν θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι, 8 με 9 μποφόρ. Η κακοκαιρία θα χτυπήσει τις εξής περιοχές:


Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου

Νεφώσεις και τοπικές βροχές προβλέπονται στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων κυρίως στις νοτιότερες περιοχές. Γρήγορα τα φαινόμενα θα ασθενήσουν και θα περιοριστούν στην Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου

Με άνοδο της θερμοκρασίας θα ξεκινήσει η εβδομάδα, κυρίως στα δυτικά και βόρεια ως προς τις μέγιστες τιμές. Στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες και την Κρήτη λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές κυρίως στη βόρεια Κρήτη. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος.

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο.

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, οι βοριάδες θα πέσουν στα 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 6, ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg