Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Ακρόπολη», του Νίκου Μιχαλολιάκου

Σε συνέντευξή του στη εφημερίδα «Ακρόπολη», ο Ν. Μιχαλολιάκος αναφέρει:
«Οι ψίθυροι φτάνουν στα αυτιά μου όλο και πιο δυνατοί. Δεν θα τολμήσουν όμως να το κάνουν αυτό γιατί τότε θα καταλάβει και ο πιο δύσπιστος Έλληνας πολίτης την πολιτική δίωξη που έχουν υφάνει εις βάρος μας... 


Σε κάθε περίπτωση πάντως, επειδή ζούμε σε καθεστώς κατάργησης του δημοκρατικού πολιτεύματος, εάν το πράξουν αυτό, αποκαλύπτω για πρώτη φορά στην εφημερίδα σας ότι σύσσωμη η κοινοβουλευτική μας ομάδα θα παραιτηθεί και θα προκαλέσουμε εκλογές σε όλη τη χώρα

Οφείλω να το κάνω αυτό για να προστατεύσω την πατρίδα μου ακόμα και μέσα από τη φυλακή που βρίσκομαι, για να μη μείνουν ούτε μια ώρα στις θέσεις τους οι "δολοφόνοι" του ελληνικού λαού. 

Είμαι πεπεισμένος όμως ότι δεν έχουν ούτε καν 170 βουλευτές για να κάνουν κάτι τέτοιο. Εγώ τους προκαλώ. Εάν θέλουν να με δοκιμάσουν, ας μας απαγορέψουν το κοινοβουλευτικό μας δικαίωμα. Τους προκαλώ και κυριολεκτώ».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg