Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Σταυρούπολη - Νέα «καμπάνα» για κακοποίηση σκύλου

http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20130529190645/playstationallstarsfanfictionroyale/images/b/b3/Sad-Puppy-Face-Picture.jpg

Νέο «τσουχτερό» πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ επιβλήθηκε σε έναν ακόμα πολίτη για κακοποίηση ζώου.  Αυτή είναι η δεύτερη φορά που οι αρμόδιες αρχές επιβάλουν ένα τόσο μεγάλο χρηματικό πρόστιμο.

Υπενθυμίζεται ότι στις 8 Σεπτεμβρίου 2014 είχε επικυρωθεί πρόστιμο 30.000 ευρώ στον δολοφόνο της «Μάγκι», της σκυλίτσας που στις 17 Ιουλίου στα Νέα Στύρα της Εύβοιας, ιδιοκτήτης ψησταριάς δολοφόνησε χτυπώντας την με μια βαριά ξύλινη καρέκλα στο κεφάλι, αφού πρώτα την δελέασε για να πλησιάσει με ένα κόκκαλο.

Σύμφωνα με έγγραφο, το νέο περιστατικό αφορά σε κακοποίηση, κακή και βάναυση μεταχείριση του σκύλου που είχε στην κατοχή του κάτοικος στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.



Διαβάστε περισσότερα από το seleo.gr εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg