Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Τι τις κάνετε τότε τις Παρελάσεις;;;;;;



Στη μαθητική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στο Σύνταγμα,  οι μαθητές τελικά δεν είχαν την τιμητική τους, καθώς παρά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, επετράπη η παρέλαση μόνο σημαιοφόρων και παραστατών των σχολείων....

Και φέτος εφαρμόσθηκαν τα μέτρα ασφαλείας των τελευταίων ετών: Τοποθετήθηκαν κάγκελα στην περιοχή της πλατείας Συντάγματος και η πρόσβαση προς την εξέδρα των επισήμων έγινε μόνο σε όσους είχαν προσκλήσεις και διαπιστεύσεις.

Σε επιφυλακή βρέθηκαν στην ευρύτερη περιοχή ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., ενώ πάνω από την ευρύτερη περιοχή πετούσε το ελικόπτερο της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, οι γονείς θα μπορούσαν να δουν τα παιδιά τους στην οδό Πανεπιστημίου από το ύψος της οδού Βουκουρεστίου, ωστόσο μετά τον αποκλεισμό της πλειοψηφίας των μαθητών από την παρέλαση, ελάχιστοι ήταν οι γονείς που προσήλθαν.

Γονείς που έκαναν δηλώσεις σε ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης διαμαρτύρονται τόσο για τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας, όσο και για τον αποκλεισμό των μαθητών των σχολείων της Αθήνας από την μαθητική παρέλαση στο Σύνταγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg