Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Είναι άρρωστος ο Βλαντιμίρ Πούτιν;

Τις τελευταίες ημέρες οργιάζουν οι φήμες για την κατάσταση υγείας του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν, που αναφέρουν ότι ο ίδιος βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο καρκίνου στο πάγκρεας. Την είδηση διαψεύδουν από το Κρεμλίνο.


Όλα ξεκίνησαν μετά από ένα δημοσίευμα της New York Post, στο οποίο ανέφερε ότι υπάρχει εξήγηση για την ανάγκη του Πούτιν να εισβάλλει στην Ουκρανία, καθώς φημολογείται ότι έχει καρκίνο.



Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα της εφημερίδας, τα νέα που κυκλοφορούν από τη Λευκορωσία έως την Πολωνία έκαναν λόγο ότι ο Ρώσος πρόεδρος πάσχει από καρκίνο στην σπονδυλική στήλη, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες του συντάκτη, ο Βλαντιμίρ Πούτιν πάσχει από καρκίνο στο πάγκρεας.

Ο Πούτιν δέχεται τις ιατρικές υπηρεσίες ενός ηλικιωμένου γιατρού από την πρώην Ανατολική Γερμανία, τον οποίο γνώρισε ο Ρώσος πρόεδρος πριν από δεκαετίες στη Δρέσδη όταν ο ισχυρός άντρας του Κρεμλίνου βρισκόταν στην KGB.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας “Le Figaro”, το Κρεμλίνο αρνήθηκε τις  φήμες για τα προβλήματα υγείας του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.



"Αυτά είναι ψευδείς προσδοκίες. Δαγκώστε τη γλώσσα σας. Όλα είναι καλά", δήλωσε ο Ντμίτρι Πεσκόφ, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, αναφέρει το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων TASS.





Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg