Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Φεύγει από τον όμιλο Fiat Chrysler η Ferrari

http://cmsimg.freep.com/apps/pbcsi.dll/bilde?NewTbl=1&Site=C4&Date=20140524&Category=BUSINESS&ArtNo=305240112&Ref=PH&Item=1&Maxw=620&Maxh=465&q=90
John Elkann,


Η εταιρεία παραγωγής αυτοκινήτων πολυτελείας διαχωρίζεται  από τον όμιλο Fiat Chrysler...Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ομίλου, Τζον Έλκαν...


...«ο διαχωρισμός της Ferrari θα συμβάλλει στη διατήρηση της μεγάλης ιταλικής κληρονομιάς και στην ανάδειξη της ξεχωριστής θέσης της στην αυτοκινητοβιομηχανία».

Η ανεξαρτητοποίηση της εταιρείας θα ολοκληρωθεί το 2015 και η εταιρεία αναμένει ότι οι μετοχές της εταιρείας θα διαπραγματεύονται στη Wall Street και σε ευρωπαικές χρηματαγορές.

Μετά από   περίοδο οικονομικών δυσκολιών, ο Έντσο Φερράρι είχε πουλήσει το τμήμα αυτοκινήτων δρόμου της εταιρείας στην Fiat (1969), ώστε να μπορέσει να εξασφαλίσει συνεχή οικονομική υποστήριξη.





Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg