Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Εντυπωσιακή επιτυχία των αυστραλιανών αρχών - Αξίας 1 δις τα ναρκωτικά!

Nαρκωτικά αξίας 1 δισ. ευρώ μετέφερε στην Αυστραλία το «βαπόρι από το Αμβούργο»
(ΑΠΕ )


Εντυπωσιακή επιτυχία των αυστραλιανών αρχών δίωξης ναρκωτικών: Το Σίδνεϊ κατάσχεσε δύο τόνους της ουσίας MDMA και έναν τόνο μεθαμφεταμίνης που είχαν φτάσει στην Αυστραλία κρυμμένο στο φορτίο επίπλων ενός πλοίου που είχε ξεκινήσει από το Αμβούργο.

Η αξία των ναρκωτικών στο δρόμο θα έφτανε το ένα δισ. ευρώ. Πρόκειται για το μεγαλύτερο φορτίο μεθαμφεταμίνης και το δεύτερο μεγαλύτερο MDMA που κατάσχεται ποτέ στην Αυστραλία.

Σύφμωνα με την ομοσπονδιακή αυστραλιανή αστυνομία (AFD), το πλοίο είχε φτάσει στη χώρα στις 19 Νοεμβρίου. Ωστόσο, η δίωξη ναρκωτικών δεν επενέβη αλλά το είχε υπό παρακολούθηση μέχρι το Σάββατο το πρωί, οπότε και έξι άτομα εμφανίστηκαν για την «παραλαβή».

Συνελήφθησαν τα έξι άτομα (Αυστραλοί, ηλικιών μεταξύ 23 και 34) και γίνονται έρευνες για το δίκτυό τους. Ο εντοπισμός του φορτίου έγινε σε συντονισμό με την Interpol και τη γερμανική αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg