Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Nissan GT-R 2015 - VIDEO

http://www.nissanusa.com/content/dam/nissan/vehicles/2015/gt-r/overview/gallery-02.jpg

Το υπερόπλο της Nissan, το GT-R του επόμενου έτους (2015), στους επόμενους μήνες αναμένεται να αφιχθεί και στην Ευρώπη, μετά φυσικά από την μητρική Ιαπωνική αγορά.

Ακόμη μια φορά, επιτεύχθηκαν νέα δεδομένα στην πολυπόθητη σχέση μεταξύ ελατηρίων και αμορτισέρ, προκειμένου να βελτιωθεί περισσότερο η ευστάθεια σε οριακές συνθήκες, με το κορυφαίο GT-R να ακολουθεί πιστά σαν τρένο επάνω σε ράγες την πορεία που του υπαγορεύει ο τυχερός οδηγός.

http://images.thecarconnection.com/lrg/2015-nissan-gt-r_100447294_l.jpg


Αλλαγές επίσης παρατηρήθηκαν και στα ειδικής παραγγελίας ελαστικά-κτήνη, για λιγότερους κραδασμούς στην καμπίνα σε μέτριας ποιότητας οδόστρωμα, αλλά και μια πιο «γήινη» ποιότητα κύλισης επιτέλους, όταν το «πυροβόλο» κινείται εκτός πίστας, σε καθημερινούς ανθρώπινους ρυθμούς.


http://www.moibibiki.com/files/carsNews/images/the-razor-sharp-2015-nissan-gtr-nismo-is-here.jpg

Κάτω από το μακρύ ψαρωτικό καπό του, συναντάμε τον κινητήρα-διαμάντι των 3,8 λίτρων V6 twin turbo, ο οποίος παρακαλώ χρειάζεται κάτι λιγότερο από 3 δεύτερα για να εκτοξεύσει το ανανεωμένο GT-R μέχρι τα πρώτα 100 χλμ./ώρα. Βλέπετε, δεν αστειεύονται οι 550 αγριεμένοι ίπποι της «νορμάλ» έκδοσης, (υπάρχει και η Nismo για τους πραγματικά άρρωστους).

http://pictures.topspeed.com/IMG/crop/201311/2015-nissan-gt-r-nismo-13_600x0w.jpg

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg