Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Σοκ στο Ηράκλειο: 11χρονη έγινε μητέρα!!

Σοκ έχει προκαλέσει στο Ηράκλειο της Κρήτης η υπόθεση μίας 11χρονης από τη Ρουμανία που έγινε μητέρα φέρνοντας στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η 11χρονη, μεταφέρθηκε το βράδυ της Κυριακής με πόνους στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου αφού προηγουμένως είχε εξετασθεί σε Κέντρο Υγείας του νομού. Εκεί, οι γιατροί, διαπίστωσαν πως η ανήλικη ήταν έτοιμη να γεννήσει.

Όπως ανέφερε στο «Ράδιο Κρήτη» ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Νίκος Χαριτάκης, η 11χρονη γέννησε με καισαρική τομή -διότι αυτό επιβάλλει η ιατρική για την ηλικία της- και υπό την εποπτεία του καθηγητή μαιευτικής γυναικολογίας, Κ. Ρελάκη, ένα κοριτσάκι βάρους 3,2 κιλών.

Η 11χρονη και το νεογέννητο παιδί της είναι καλά στην υγεία τους, ωστόσο τώρα ξεκινά η έρευνα από τις αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες, αρχικά, προκειμένου να ξεκαθαριστεί κάτω από ποιες συνθήκες προέκυψε η εγκυμοσύνη της.

Πάντως, το κοριτσάκι, με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δε γνώριζε ότι ήταν έγκυος και το πληροφορήθηκε κατά τον 7ο μήνα της κύησης, όταν πήγε στο γιατρό βλέποντας την κοιλιά του να μεγαλώνει.



πληροφορίες από ΔΟΛ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg