Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Θα ξεκινήσει από τις περιφέρειες της Β. Ελλάδας και της Θράκης ο Καμμένος

«Το μήνυμα το οποίο επέλεξε ο πρωθυπουργός είναι το μήνυμα της ήττας», ανέφερε ο κ. Π. Καμμένος.

Από τις περιφέρειες της Β. Ελλάδας και της Θράκης, όπου οι ΑΝΕΛ διαθέτουν ισχυρά ερείσματα, θα ξεκινήσει τις περιοδείες του ο κ. Π. Καμμένος...

Στην Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος συζητήθηκε ο σχεδιασμός μιας περιοδείας που θα έχει ως αφετηρία την Αλεξανδρούπολη και θα συνεχίζει σε Ορεστιάδα, Διδυμότειχο, Ξάνθη, Δράμα και Καβάλα. Στην περιοδεία θα συνοδεύσει τον κ. Καμμένο ο Τ. Κουίκ, ο οποίος φαίνεται ότι θα παραμείνει εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ και στην προεκλογική περίοδο.

Γύρω από το θέμα είχε δημιουργηθεί ένα ζήτημα σε σχέση με το αν ο κ. Κουίκ θα είναι υποψήφιος στη Β΄ Αθηνών και άρα θα έπρεπε να αντικατασταθεί ή αν θα είναι και πάλι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.
Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι αυτό αποτελεί κρίση και απόφαση του κ. Καμμένου και ότι είναι διατεθειμένος να συνεχίσει, ακόμα και αν δεν είναι υποψήφιος: «Προσωπικά ξεκαθαρίζω ότι πάνω απ’ όλα βάζω την πατρίδα και το κίνημα, το πού μπορώ να είμαι χρήσιμος και όχι την όποια βουλευτική καρέκλα».

Οι ΑΝΕΛ συνεχίζουν την προσπάθεια να προσελκύσουν ανεξάρτητους βουλευτές της Ν.Δ., όπως τον Βύρ. Πολύδωρα, ενώ ανακοίνωσαν χθες την πρώτη προεκλογική προσχώρηση του Κων. Κατσίκη, υιού του Θ. Κατσίκη, ο οποίος προσχώρησε το 1990 από τη ΔΗΑΝΑ στη Ν.Δ. και έδωσε τη δεδηλωμένη στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται και οι συνομιλίες με το πρώην αυτοδιοικητικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στα Ιόνια, Γ. Καλούδη. Συζητήσεις γίνονται και για εκλογική σύμπραξη με το ΕΠΑΜ, όπου αναμένεται η επικύρωση της συνεργασίας από τις εσωτερικές διαδικασίες αυτού του κόμματος.
Πάντως, οι ΑΝΕΛ έχουν θέσει ως όρο στο ΕΠΑΜ για τη συνεργασία να ξεχάσει τα περί δραχμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg