Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Mitsubishi Lancer EVO X 2015

Mitsubishi Lancer EVO X Final Concept: Ο τελευταίος σαμουράι
 
Την ισχυρότερη, μέχρι σήμερα, εκδοχή του Lancer EVO πρόκειται να παρουσιάσει στις αρχές τις επόμενης χρονιάς η Mitsubishi.
To Lancer EVO Final Concept, όπως είναι η πλήρης ονομασία του, πρόκειται να αποκαλυφθεί στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης αυτοκινήτου στο Τόκιο, ξεχωρίζοντας χάρη στους 480 ίππους του πλήρως αναβαθμισμένου δίλιτρου κινητήρα βενζίνης.

http://cdn.carbuzz.com/images2/450000/2000/400/452478.jpg
 
Ο τελευταίος έχει αποκτήσει έναν νέο υπερσυμπιεστή καυσαερίων της HKS, ανασχεδιασμένο σύστημα εισαγωγής και εξαγωγής, καθώς και νέα ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου.

http://cdn.carbuzz.com/images2/450000/2000/400/452475.jpg
 
Οι 480 ίπποι θα μεταφέρονται μέσω ενός μηχανικού κιβωτίου πέντε σχέσεων και στους τέσσερις τροχούς, με την ανάρτηση να προσφέρει τη δυνατότητα ρύθμισης της απόστασης του αμαξώματος από το έδαφος.

http://carswebsites.com/wp-content/uploads/2014/12/Mitsubishi-Lancer-Evolution-news.jpg
 
Τέλος, το Mitsubishi Lancer EVO X Final Concept θα εφοδιάζεται με σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών της RAYS.
  
Περισσότερες λεπτομέρειες για την τελική έκδοση του Lancer EVO X αναμένεται να ανακοινωθούν στις 8 Ιανουαρίου, ημέρα που το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο θα ανοίξει τις πύλες του.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
auto.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg