Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Και τώρα "τρέχουν" οι Αζέροι για το ΔΕΣΦΑ

Στα «κάρβουνα» οι Αζέροι για το ΔΕΣΦΑ - Ζητούν συνάντηση με τον Λαφαζάνη

Συνάντηση με τον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και Ενέργειας Παναγιώτη Λαφαζάνη ζήτησαν με επιστολή τους οι εκπρόσωποι της κρατικής εταιρίας Φυσικού Αερίου του Αζερμπαϊτζάν (SOCAR), για να μάθουν τι μέλλει γενέσθαι με την ιδιωτικοποίηση του ΔΕΣΦΑ.

Οι Αζέροι αξιωματούχοι (στη φωτ. ο Πρόεδρος της SOCAR Rovnag Abdullayev) ζητούν να μάθουν από τον νέο υπουργό, τις προθέσεις της νέας κυβέρνησης για το αν ισχύει η πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από το ελληνικό δημόσιο προς την SOCAR ή αν έχει ανατραπεί η πράξη μεταβίβασης, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά είχε δηλώσει ότι οι ενεργειακές επιχειρήσεις στρατηγικής σημασίας, μεταξύ αυτών και ο ΔΕΣΦΑ, θα επανέλθουν σε πρώτη φάση, σε δημόσια ιδιοκτησία και έλεγχο, στο νομικό και ιδιοκτησιακό καθεστώς, όπως ήταν πριν τις μνημονιακές αποφάσεις.


Διαβάστε περισσότερα από το newmoney.gr εδώ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg