Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Αναμένεται δήλωση του Αλέξη Τσίπρα στο Bloomberg

Εν αναμονή δήλωσης Τσίπρα για αποκλιμάκωση της έντασης με τις Βρυξέλλες

Εντονη κινητικότητα αναπτύσσεται από τα ξημερώματα του Σαββάτου εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης και των ευρωπαϊκών μηχανισμών, με στόχο την αποκλιμάκωση της έντασης που εκδηλώθηκε την Παρασκευή...


... έπειτα από τις επαφές του επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ στην Αθήνα.

 Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος, εντός του Σαββάτου αναμένεται δήλωση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Bloomberg, προκειμένου να πέσουν οι τόνοι και να αποφευχθεί η περαιτέρω πυροδότηση του συγκρουσιακού κλίματος που αναπτύχθηκε τις προηγούμενες ημέρες.

Αντίστοιχη πρωτοβουλία αναμένεται, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και εκ μέρους του Εurogroup, πιθανώς με κάποια ανακοίνωση ή δήλωση του ιδίου του κ. Ντάισελμπλουμ.

Εκτάκτως μεταβαίνει το μεσημέρι του Σαββάτου στο Παρίσι ο Γ.Βαρουφάκης, συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Κανονικά έφευγε την Κυριακή πρώτα για το Λονδίνο και στη συνέχεια θα πήγαινε σε Παρίσι και Ρώμη για να συναντήσει τους ομόλογούς τους υπουργούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg