Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Ο Akis Tourkogiorgis & The Blue Airways, αύριο στο AREA 22 Stage



Αύριο, Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου, ο Akis Tourkogiorgis και οι Blue Airways, έχουν μια μοναδική εμφάνιση στο AREA 22 Stage της Πλατείας Νέας Σμύρνης...
Οι Akis Tourkogiorgis & The Blue Airways σχηματίστηκαν τον Φεβρουάριο του 2010 από τον γνωστό Έλληνα session κιθαρίστα Άκη Τουρκογιώργη. Η μπάντα αποτελείται από τρεις γνωστούς, εκλεκτούς και καταξιωμένους μουσικούς εδώ και χρόνια και παίζει Αγγλόφωνο Hard Rock/Classic Rock & Blues.
Οι “Blue Airways” είναι οι:

Άκης Τουρκογιώργης – Κιθάρα, Φωνή
Μάκης Γιούλης – Drums (Drummer των Socrates και Session)
Σπύρος Μάζης – Μπάσο, Φωνητικά (Session)

Τον Απρίλιο του 2010 η μπάντα ξεκίνησε να παίζει ζωντανά με κύριο χαρακτηριστικό τις γεμάτες εμπειρία, high energy live εμφανίσεις παρουσιάζοντας μέχρι σήμερα την δουλειά της στις γνωστότερες μουσικές σκηνές της Αθήνας. 
Το πρόγραμμα τους βασίζεται σε συνθέσεις του Άκη Τουρκογιώργη και των Blue Airways, σε διασκευές rock καλλιτεχνών και στο ρεπερτόριο των Socrates με τους οποίους συνδέονται με άμεσο τρόπο μιας και ο Άκης είναι αδερφός του Αντώνη Τουρκογιώργη και πολύ παλαιότερα μέλος του group, ενώ ο Μάκης Γιούλης υπήρξε ο μόνιμος ντράμερ του συγκροτήματος από το 2002 μέχρι τον Απρίλιο του 2010, όταν το πρόβλημα υγείας του Αντώνη τους κατέστησε ανενεργούς. Αυτή τη στιγμή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του μπασίστα Σπύρου Μάζη, το συγκρότημα εμφανίζεται με τον Λεωνίδα Φιλίντα.
Support band οι New Old Stock

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου
Ώρα Εναρξης: 22:00
Εισοδος: 10 Euro
Parking:  Polis Park - 1,5€ / Ώρα
Στάση Τραμ: Αγία Φωτεινή / Πλατεία Νέας Σμύρνης, με ανταπόκριση μετρό Νέου Κόσμου

Οι υπόλοιπες συναυλίες του AREA 22 Stage ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg