Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

1.000.000€ ζητά ο Καμμένος απο Πετρουλάκη και Θεοδωράκη



Ενα εκατομμύριο ευρώ ζητά ο υπουργός Εθνικής Αμυνας με αγωγή του εναντίον του Ανδρέα Πετρουλάκη, σκιτσογράφου της "Καθημερινής" και αρθρογράφου του protagon.gr. Η αγωγή ασκήθηκε για το άρθρο με τίτλο  "Π. Καμμένος. Εχουν αρχίζει και του μοιάζουν".


Ο κ. Καμμένος άσκησε αγωγή ζητώντας το ίδιο ποσό και εναντίον του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη, τον οποίο χαρακτηρίζει "ιδιοκτήτη" της πολυμετοχικής ιστοσελίδας γνώμης  protagon.gr. Ο κ. Θεοδωράκης, ωστόσο, έχει μεταβιβάσει τις μετοχές του στην ιστοσελίδα απο τον Μάρτιο του 2014, όταν ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει τη δημοσιογραφία για να ιδρύσει Το Ποτάμι.

Στο άρθρο που προκάλεσε την αντίδραση του υπουργού Εθνικής Αμυνας, ο κ. Πετρουλάκης υποστηρίζει πολιτικές απόψεις και χρησιμοποεί πολιτικούς χαρακτηρισμούς για την πρόσφατη και παλαιότερη πολιτεία του κ. Καμμένο.

Οπως τονίζει σε επιστολή του, η αγωγή είναι "άλλο ένα επεισόδιο στη βιομηχανία αγωγών που αποσκοπούν στη τρομοκράτηση της ελευθερίας της έκφρασης".








πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg