Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Ο Μουρούτης χαρακτηρίζει την Δημοτική Μουσική, χουντική!

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσουν στη Νέα Δημοκρατία; Και για να είμαστε ακριβείς, στην παρέα του Αντώνη Σαμαρά; Προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους ιδιοτελείς σκοπούς τους , παίζουν όπως πάντα χυδαία και λαικίστικα παιχνίδια. Το τελευταίο είναι να προσπαθούν επίμονα να...


... ταυτίσουν τα δημοτικά τραγούδια με την χούντα , μέσω ενός χυδαίου βίντεο , που δημοσίευσε η "ομάδα της αλήθειας", για να τα ταυτίσουν εν τέλει με την σημερινή κυβέρνηση.

Για όποιον δεν γνωρίζει "η ομάδα της αλήθειας" είναι μία από τις πολλές ομάδες προπαγάνδας , που προκειμένου να εκμεταλλευτούν οτιδήποτε προς όφελος της σαμαροομάδας, δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο.

Τελευταίο κρούσμα είναι να ταυτίσουν τα δημοτικά τραγούδια, που με χυδαίο τρόπο πήγε να καπηλευτεί η χούντα, με την... χούντα. Δηλαδή με δύο λόγια διαιωνίζουν τόσα χρόνια μετά, την προπαγάνδα που πήγε να στήσει η επταετία για τον ίδιο της τον εαυτό, θέλοντας να ταυτίσει την παράδοση με το σκοτεινό καθεστώς που επέβαλε!

Εύγε και εις ανώτερα στα παλληκάρια της Συγγρού!

ΑΞΙΖΕΙ: Από αυτό εδώ τον ιστότοπο, ήμασταν ευθέως εναντίον των συριζαίων όταν αποκαλούσαν "χούντα" την κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου.

Πιστεύαμε πως αυτό είναι αντιδημοκρατική χυδαιότητα. Δυστυχώς εκεί στη ΝΔ αυτές τις πρακτικές που κορόιδευαν τότε, πάνω στον πανικό τους τις υιοθετούν. Κύριοι της Συγγρού κάθε εκλεγμένη ΕΛΛΗΝΙΚΗ κυβέρνηση, είτε είναι του Σαμαρά και του Βενιζέλου, είτε είναι του Τσίπρα και του Καμμένου, δεν την ταυτίζεις ποτέ με την ΧΟΥΝΤΑ.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ:
Aυτή δεν είναι αντιπολίτευση επιπέδου ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ, αλλά μικρού παρακμιακού κόμματος.


(Άρθρο στο parapolitika.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg