Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Κλειστές οι εφορίες από τις 11.30 έως τις 15.30



Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος Εργαζομένων στις ΔΟΥ Αττικής και Κυκλάδων:

«Ο κλάδος των εφοριακών αγωνίζεται για την μισθολογική αποκατάσταση των νέων εφοριακών.

Οι εφοριακοί πανεπιστημιακής εκπαίδευσης με μεταπτυχιακούς τίτλους, που ελέγχουν τη λίστα Λαγκάρντ, τις λίστες των εμβασμάτων, τις off shore εταιρίες, τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της χώρας κλπ, αμείβονται με 850 ευρώ το μήνα. Με αυτά τα χρήματα καλούνται να καλύψουν τα έξοδα της καθημερινής τους επιμόρφωσης, τα έξοδα μετακίνησης τους για υπηρεσιακούς λόγους και με ότι τους περισσέψει να διασφαλίσουν την επιβίωση τη δική τους και των οικογενειών τους.

Είναι προφανές ότι με αυτές τις εξευτελιστικές αμοιβές, ο «πόλεμος» κατά της φοροδιαφυγής είναι εκ των προτέρων καταδικασμένος να χαθεί.

Η Κυβέρνηση ας αναλάβει τις ευθύνες της απέναντι στον ευσυνείδητο Έλληνα φορολογούμενο πολίτη και ας υλοποιήσει επιτέλους τις προεκλογικές της δεσμεύσεις.

Την Πέμπτη 30/4/2015 κλιμακώνουμε τον αγώνα μας πραγματοποιώντας 4ωρη Παναττική στάση εργασίας (11.30-15.30) και αποκλεισμό του κτιρίου του Υπουργείου Οικονομικών στην οδό Νίκης στις 12.00».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg