Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Στις 14 Ιουνίου η εκλογή νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ



Στις 5, 6 και 7 Ιουνίου αναμένεται να διεξαχθεί το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, ενώ η εκλογή του προέδρου θα γίνει στις 14 Ιουνίου από τη βάση του κόμματος, αντί του αρχικού προγραμματισμού για 7 Ιουνίου.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ η διεξαγωγή του συνεδρίου αποφασίστηκε ομόφωνα από τη Συντονιστική Γραμματεία της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου για τεχνικούς και διαδικαστικούς λόγους που αφορούν στην καλύτερη και αποτελεσματικότερη οργάνωσή του.

Στο πλαίσιο αυτό η ανάδειξη των συνέδρων θα γίνει στις 24 Μαΐου, ενώ αποφασίστηκε να κληθούν και να συμμετέχουν στο συνέδριο με δικαίωμα λόγου όλοι οι πρώην βουλευτές και οι υποψήφιοι βουλευτές των ευρωεκλογών και των τελευταίων εθνικών εκλογών που δεν συμμετέχουν στην ΚΟΕΣ ή δεν εκλεγούν σύνεδροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg