Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Συνάντηση Καμμένου - Στυλιανίδη

Συνάντηση Καμμένου - Στυλιανίδη για θέματα της Θράκης

Η αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος στη Θράκη και η ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας στους κατοίκους της περιοχής, ήταν ανάμεσα στα θέματα για τη Θράκη που συζήτησαν ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Πάνος Καμμένος και ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ και πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης, κατά συνάντηση που είχαν στο υπουργείο.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Στυλιανίδης κατέθεσε επιστολή με την οποία προτείνει τη δημιουργία ή μεταφορά Κέντρου Εκπαίδευσης στις Σάπες Ροδόπης.

Το συγκεκριμένο Κέντρο, όπως αναφέρεται στην επιστολή:

· θα ενίσχυε δημογραφικά την περιοχή που αντιμετωπίζει πρόβλημα εγκατάλειψης,

· θα τόνωνε την τοπική οικονομία,

· θα ενίσχυε το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων της περιοχής,

· θα βελτίωνε την ποιότητα εκπαίδευσης των εφέδρων οι οποίοι θα εκπαιδεύονται στο φυσικό περιβάλλον των συνόρων

«Ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας απάντησε ότι τον απασχολεί το θέμα της Θράκης και ιδιαίτερα το δημογραφικό» αναφέρει σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, στην οποία προστίθεται: «Το υπουργείο Εθνικής 'Αμυνας βρίσκεται στην ίδια λογική της πρότασης του κ. Στυλιανίδη, στο πλαίσιο της γενικής αναδιοργάνωσης των δομών, του υπουργείου Εθνικής 'Αμυνας η οποία έχει ανατεθεί στον υφυπουργό Εθνικής 'Αμυνας Νίκο Τόσκα και συμφώνησαν ότι θα υπάρξει νέα συνάντηση εργασίας με τον υφυπουργό Εθνικής 'Αμυνας αλλά και συνάντηση στη Ροδόπη με τον υπουργό Εθνικής 'Αμυνας, το δήμαρχο Μαρώνειας-Σαπών και όλους τους φορείς».








πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg