Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Βολές Δένδια κατά «βολεμένων»

Μιλώντας, το πρωί της Πέμπτης στην τηλεόραση του Σκάι, ο κ. Νίκος Δένδιας όχι μόνον επανέφερε το αίτημα για Συνέδριο αλλά προχώρησε και ένα βήμα παραπάνω, βάλλοντας κατά των στελεχών που σήμερα θεωρείται ότι περιλαμβάνονται στο προεδρικό στρατόπεδο του κόμματος.


«Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι δεν πηγαίνουμε καθόλου καλά. Τι να σας πώ; Ότι πάμε καλά με 19 και 20%;

Ο Κώστας Καραμανλής μας έφθασε σχεδόν στο 46%, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στο 47%! Χρειάζεται αλλαγή πρότασης προς την ελληνική κοινωνία και αλλαγή φυσιογνωμίας

Το κόμμα πρέπει να ανοίξει ταχύτατα έναν μεγάλο εσωτερικό διάλογο, ίσως να είναι αργά πια, για να δει τι είναι και τι θέλει να εκφράσει. Άποψή μου είναι ότι πρέπει να εκφράσει τη μεγάλη Κεντροδεξιά διότι όπως είναι τώρα δεν την εκφράζει.
Συρρικνώνεται διαρκώς, αυτό φαίνεται. Ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει αλλά -αν είναι δυνατόν- πέφτουμε κι εμείς! Πρέπει να αλλάξουμε πορεία και υπάρχει μεγάλη ευθύνη όλων μας να γίνει αυτό.
Υπάρχει μερίδα στελεχών μας που βολεύονται για οποιονδήποτε λόγο και είτε εξ αντικειμένου, είτε εξ υποκειμένου, δεν βοηθούν ν’ ανοίξει αυτή η συζήτηση», επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ο κ. Δένδιας.

Την ίδια ώρα που κορυφαία στελέχη βρίσκονται σε ανοικτή επικοινωνία με αντικείμενο το συντονισμό της δράσης τους, η πρωτοβουλία πρώην βουλευτών, οι οποίοι και συναντήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στην Αθήνα, ήταν μάλλον χαμηλού βεληνεκούς.

Σύμφωνα με κείμενό τους, που διέρρευσε, ζητούν να ανοίξει άμεσα ευρύς και σε βάθος διάλογος στο κόμμα, χωρίς αποκλεισμούς, η κατάληξη του οποιου θα είναι το Συνέδριο του κόμματος. Το κείμενο υπογράφουν 15 πρώην βουλευτές, αν και στη συνάντηση της Δευτέρας είχε προταθεί να επιδιωχθεί ο αριθμός αυτός να είναι πολλαπλάσιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στους υπογράφοντες περιλαμβάνονται οι

Βλαχογιάννης Ηλίας,
Βογιατζής Παύλος,
Καρυπίδης Αναστάσιος,
Κόλλιας Κωνσταντίνος,
Κοντογιάννης Γιώργος,
Κουτσογιαννακόπουλος Κωνσταντίνος, .
Κουτσούμπας Ανδρέας,
Κωνσταντινίδης Ευστάθιος,
Κωνσταντόπουλος Γιώργος,
Νταβλούρος Αθανάσιος,
Παπασιώζος Κωνσταντίνος,
Πατριανάκου Φεβρωνία,
Σολδάτος Θόδωρος,
Τζαμτζής Ιορδάνης,
Τσαβδαρίδης Λάζαρος


Πηγή
Γιώργος Τερζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg