Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Μεταφορά στρατιωτικής μονάδας στην Θράκη με πρόταση Ευριπίδη Στυλιανίδη

Συνάντηση Καμμένου - Στυλιανίδη για θέματα της Θράκης

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με τον Βουλευτή  Ροδόπης της ΝΔ και πρώην υπουργό Ευριπίδη Στυλιανίδη.

Συζήτησαν επί μακρόν θέματα που αφορούν τη Θράκη. Ο κ. Στυλιανίδης κατέθεσε πρόταση-επιστολή για τη Θράκη για τη δημιουργία ή τη μεταφορά Κέντρου Εκπαίδευσης στις Σάπες Ροδόπης, το οποίο όπως αναφέρεται στην επιστολή:

·         θα ενίσχυε δημογραφικά την περιοχή που αντιμετωπίζει πρόβλημα εγκατάλειψης,
·         θα τόνωνε την τοπική οικονομία,
·         θα ενίσχυε το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων της περιοχής, 
·         θα βελτίωνε την ποιότητα εκπαίδευσης των εφέδρων οι οποίοι θα εκπαιδεύονται στο φυσικό περιβάλλον των συνόρων

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας απάντησε ότι τον απασχολεί το θέμα της Θράκης και ιδιαίτερα το δημογραφικό.

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας βρίσκεται στην ίδια λογική της πρότασης του κ. Στυλιανίδη στο πλαίσιο της γενικής αναδιοργάνωσης των δομών, του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας η οποία έχει ανατεθεί στον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Τόσκα και συμφώνησαν ότι θα υπάρξει νέα συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας αλλά και συνάντηση στη Ροδόπη με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, τον Δήμαρχο Μαρώνειας-Σαπών και όλους τους φορείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg