Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Bloomberg - Προκαταρκτική συμφωνία έως την Κυριακή αποφάσισε το EuroWorking Group



Την εντατικοποίηση των διαπραγματεύσεων μεταξύ της Ελλάδας και της Ευρωζώνης, με στόχο την επίτευξη μίας προκαταρκτικής συμφωνίας έως την Κυριακή, αποφάσισε το EuroWorking Group, σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg.  


Ο σκοπός είναι να υπογραφεί η συμφωνία αυτή από τους υπουργούς Οικονομικών της Ευρωζώνης στη συνεδρίαση της 11ης Μαΐου, σύμφωνα με αξιωματούχους τους οποίους επικαλείται το Bloomberg.


Ένας καθοριστικός παράγοντας στην πιθανή αυτή εξέλιξη, σημειώνει το δημοσίευμα, μπορεί να είναι η απόφαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να παρέμβει και να έχει μεγάλο ρόλο στις διαπραγματεύσεις.Μία συμφωνία, όμως προσθέτει το δημοσίευμα, θα μπορούσε παρά ταύτα να σκοντάψει σε ενδοκυβερνητικές διαφωνίες.

Εν τω μεταξύ συνεχίζονται
οι συζητήσεις του «Brussels Group»  στις Βρυξέλλες για τις μεταρρυθμίσεις που θα προωθήσει η ελληνική κυβέρνηση με σκοπό την επίτευξη μιας αμοιβαία επωφελούς συμφωνίας, μετά το  «θετικό και ευχάριστο» κλίμα για την Ελλάδα στο οποίο διεξήχθη η χθεσινή συνεδρίαση που αφορούσε τη νέα διαδικασία των διαπραγματεύσεων και πώς αυτή θα γίνει πιο αποτελεσματική και παραγωγική,.


Πηγή:  http://www.amna.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg