Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Δημοσκόπηση της GPO σήμερα στο Mega

 
 
Μία δημοσκόπηση της GPO η οποία επιφυλάσσει απαντήσεις που θα συζητηθούν θα παρουσιαστεί απόψε στο δελτίο ειδήσεων του Mega στις 20.00.

Η απάντηση που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι αυτή που δόθηκε στο ερώτημα αν ο λαός επιθυμεί δημοψήφισμα ή όχι, ενώ οι πολίτες που συμμετείχαν στην έρευνα απάντησαν και σε άλλα ενδιαφέροντα ερωτήματα όπως για το αν επιλέγουν ευρώ ή δραχμή, για την υποβάθμιση του Γιάνη Βαρουφάκη, αλλά και για τους χειρισμούς της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης θα συζητηθούν και αργότερα στην εκπομπή της Ολγας Τρέμη και του Νίκου Ευαγγελάτου «On line» στις 23.20 με καλεσμένους τον συντονιστή του κυβερνητικού έργου Αλέκο Φλαμπουράρη, τον υπουργό Εσωτερικών Νίκο Βούτση και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg