Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Ανάβαση του Goodwood - Ford Focus RS vs Mustang GT350R

http://images.thecarconnection.com/lrg/2016-ford-mustang-shelby-gt350r-and-focus-rs-at-the-2015-goodwood-festival-of-speed_100516667_l.jpg

Tα δύο τελευταία μοντέλα υψηλών επιδόσεων, παρουσίασε η Ford στο Goodwood Festival of Speed το νέο Focus RS και το Mustang GT350R, που οδηγήθηκαν από τον Κεν Μπλοκ και τον Μπεν Κόλλινς (γνωστό ως Στινγκ, από τη συμμετοχή του στοTop Gear), αντίστοιχα

Ένα "καυτό" Mustang GT350R κινείται από ένα 526hp 5.2-λίτρων V8 κινητήρα και οι "βρυχηθμοί" του αντήχησαν σε όλο τον λόφο του Goodwood.

Το Focus RS, από την άλλη πλευρά, κινείται από έναν 2.3-λίτρων υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα που αποδίδει 350 ίππους, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σε ότι αφορά τις επιδόσεις και τα λοιπά τεχνικά χαρακτηριστικά του.















πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg