Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Opel Astra TCR 2016

 Opel Astra TCR 2016: Στην αγωνιστική πλευρά της νέας γενιάς


Η γερμανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα σκίτσα του αγωνιστικού Opel Astra TCR, το οποίο θα κατασκευαστεί για να πάρει μέρος στο σχετικά νεοσύστατο παγκόσμιο πρωτάθλημα αυτοκινήτων τουρισμού TCR με συμμετοχές αυτοκινήτων μικρομεσαίας κατηγορίας.

Το Opel Astra TCR θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του μαζί με τις υπόλοιπες «απλές» εκδόσεις της νέας γενιάς του γερμανικού μοντέλου στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Αν και προς το παρόν η Opel δεν δημοσιοποιεί πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του το Astra TCR αναμένεται να εφοδιάζεται με δίλιτρο turbo κινητήρα με απόδοση 330 ίππων και 410 Nm ροπής.

Όπως επίσης υποδηλώνουν τα πρώτα σκίτσα του το Astra TCR θα διαθέτει ένα αεροδυναμικά αναβαθμισμένο και πιο επιθετικό bodykit στο οποίο, μεταξύ άλλων, παρατηρούνται οι μεγαλύτερες και περισσότερες εισαγωγές αέρα. Στο πίσω τμήμα ξεχωρίζει η μεγάλη αεροτομή, ο εξίσου εντυπωσιακός αεροδυναμικός διαχύτης και οι δύο απολήξεις του συστήματος εξαγωγής.

Όσο για τον προσανατολισμό του Astra TCR, όπως δήλωσε η Tima Muller, στέλεχος της Opel «τα πρωταθλήματα αυτοκινήτων τουρισμού αποτελούσαν ανέκαθεν ένα σημαντικό κομμάτι για την Opel. H φιλοσοφία του νέου πρωταθλήματος TCR και της αντίστοιχης έκδοσης, ανταποκρίνεται πλήρως στη δική μας νοοτροπία να προσφέρουμε τη δυνατότητα συμμετοχής σε αγώνες. Επιθυμία μας είναι να δώσουμε σε φιλόδοξες ιδιωτικές ομάδες μια πλατφόρμα για να συμμετάσχουν σε ένα συναρπαστικό σπορ χωρίς υπέρογκο κόστος».







πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg