Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Δολοφονήθηκε η Edena Hines, εγγονή του Morgan Freeman

Θύμα άγριας δολοφονίας έπεσε η 33χρονη Edena Hines, εγγονή του διάσημου ηθοποιού Morgan Freeman, η οποία μαχαιρώθηκε την Κυριακή το βράδυ από τον ψυχωτικό φίλο της, που πίστευε πως είναι... δαιμονισμένη!!

Όταν κλήθηκε η αστυνομία, τα ξημερώματα της Δευτέρας, βρήκε τη νεαρή γυναίκα νεκρή σε δρόμο του Μανχάταν. Η Hines διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Χάρλεμ όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η κοπέλα βρήκε το θάνατο από τον ψυχωτικό φίλο της , ο οποίος την κυνηγούσε στον δρόμο με σκοπό να την υποβάλλει σε τελετή εξορκισμού καθώς πίστευε πως είναι δαιμονισμένη. «Βγείτε από το σώμα της δαίμονες.


Στο όνομα του Ιησού, σας εκδιώκω» φώναζε ο δολοφόνος καθώς μαχαίρωνε τη γυναίκα, όπως δήλωσε κάτοικος της γειτονιάς που παρακολούθησε το περιστατικό από το παράθυρο του σπιτιού του.
 
Σύμφωνα με την αστυνομία η Hines μαχαιρώθηκε 16 φορές από τον 30χρονο Lamar Davenport, ο οποίος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα που εντάθηκαν το τελευταίο διάστημα λόγω της χρήσης ναρκωτικών.

Ο Morgan Freeman, απαρηγόρητος από το φρικτό τέλος της εγγονής του και επίσης ηθοποιού, εξέδωσε μια λιτή ανακοίνωση στην οποία γράφει:

«Ο κόσμος δεν θα μάθε ποτέ πόσο ταλαντούχα ήταν και πόσα είχε ακόμα να προσφέρει. Το άστρο της θα συνεχίσει να λάμπει στις καρδιές μας, στις σκέψεις μας και στις προσευχές μας. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη».















πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg