Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Ford Mustang - Ο θρύλος έφτασε και στην Ελλάδα (Video)



Κορυφαίες επιδόσεις και πολυάριθμες καινοτόμες τεχνολογίες χαρακτηρίζουν τη νέα Ford Mustang η οποία διατίθενται σε convertible και fastback έκδοση με τον καινούργιο 2.3L EcoBoost ή με τον 5.0L V8 κινητήρα

Ανυπέρβλητα σπορτίφ, η νέα Ford Mustang είναι η προσωποποίηση της σπορτίφ οδήγησης.



Ύστερα από 50 χρόνια, το αυτοκίνητο – θρύλος πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στην ευρωπαϊκή αγορά ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη.



Διαθέσιμη σε 2 εκδόσεις- convertible και fastback και με τον καταξιωμένο 5.0L V8 κινητήρα της Ford να πλαισιώνεται από τον νέο 2.3L EcoBoost μηχανικό σύνολο, η στιγμή για να αποκτήσετε τη νέα Mustang έφτασε!


Με τιμή έκπληξη τις 44.000 ευρώ για το Ecoboost των 2,3 λίτρων και των διόλου ευκαταφρόνητων 317 ίππων στην Ευρώπη, συμπεριλαμβάνει σχεδόν τα πάντα, ενώ αν προστεθεί ο συναγερμός (500), τα δερμάτινα καθίσματα της Recaro (2.200), ο πίσω αισθητήρας παρκαρίσματος (400), και το σύστημα πλοήγησης (1.500), δεν ξεπερνάει τις 48.600 ευρώ...


Μπορείτε να διαμορφώσετε τη δική σας βήμα βήμα όπως σας αρέσει, ΕΔΩ




Γρηγόρης Δασκαλάκης - Hellas2News, με πληροφορίες από την επίσημη ιστοσελίδα της Ford Hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg