Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, oρκίστηκε η υπηρεσιακή κυβέρνηση



Ολοκληρώθηκε η τελετή της ορκωμοσίας της υπηρεσιακής κυβέρνησης στο Προεδρικό Μέγαρο, η οποία έγινε από τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.


Τα μέλη της υπηρεσιακής κυβέρνησης έδωσαν θρησκευτικό όρκο. Πολιτικό όρκο έδωσαν η υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Αγγελική-Ευφροσύνη Κιάου, ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης και ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Ιωάννης Μουζάλας.



 Τα μέλη της υπηρεσιακής κυβέρνησης υπέγραψαν τα πρωτόκολλα ορκωμοσίας και στη συνέχεια περιστοιχίζοντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την πρωθυπουργό έβγαλαν την καθιερωμένη φωτογραφία.


Στις 14:30 έχει προγραμματιστεί η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου και ακολούθως θα πραγματοποιηθούν οι τελετές παράδοσης - παραλαβής των υπουργείων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg