Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

«Τα καλύτερα έρχονται», λέει ο Μαρινάκης μετά τον θρίαμβο



Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά, αναφέρθηκε στην μεγαλειώδη νίκη των πειραιωτών στο Λονδίνο, προαναγγέλοντας μάλιστα πως «τα καλύτερα έρχονται».

«Αυτή ήταν η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του Ολυμπιακού. Έδωσα συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές. Ήταν προετοιμασμένοι και τα κατάφεραν. Τα καλύτερα έρχονται. Οι παίκτες έχουν μεγάλο ταλέντο και θέλει χρόνο για να βρεθούν μεταξύ τους στο γήπεδο. Είναι νωρίς ακόμα για το ελληνικό πρωτάθλημα και πρέπει να ξεχάσουμε τη νίκη. Πιστευω ότι τα καλύτερα έρχονται.

Αυτή η ομάδα θέλει να βρεθούν οι παίκτες μεταξύ τους - γιατί είναι νέοι παίκτες - και πιστεύω ότι έχουν και μεγάλο ταλέντο και πολύ μεγάλες δυνατότητες. Είναι θέμα χρόνου να δείξουμε καλύτερα στοιχεία μέσα στα γήπεδα. Ολα αυτά έχουν απέναντι μία σκληρή δουλειά, πρέπει να συνεχίσει για τους μήνες που έρχονται. Ακόμα, δεν έχουμε κερδίσει. Είμαστε στην πρόκριση και αυτό είναι που μας ενδιαφέρει. Επίσης, είναι πολύ νωρίς για το ελληνικό πρωτάθλημα. Πρέπει να ξεχάσουμε τη σημερινή νίκη και να προχωρήσουμε μπροστά».

Και κατέληξε: «Εμεις έχουμε μάθει στα δύσκολα - εχω πει επανελλημένως ότι τον Ολυμπιακό να μην τον φοβάστε στα δύσκολα. Είμαστε γεννημένοι γι’αυτά και πιστευω για άλλη μια φορά, ότι θα δικαιωθεί ο αγώνας που έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια.

Εμείς δίνουμε τις απαντήσεις μέσα στο γήπεδο με έργα και με πράξεις. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Τα λόγια δεν χρειάζονται. Νομίζω είναι περιττά. Είναι γιορτή σήμερα.

Θέλω επίσης, να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο μας που βρέθηκε στο πλευρό μας σήμερα - νομίζω ότι η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε ήταν μοναδική. Ζήσαμε μοναδικές στιγμές, θα το θυμόμαστε για πολλά χρόνια και εμείς και τα παιδιά μας.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που βρέθηκαν κοντά μας και όλους τους φίλους μας, σε όλο τον κόσμο, στην Ελλάδα, την Ευρώπη και σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο που τους δώσαμε μία μεγάλη χαρά. Είναι μία μεγάλη χαρά για τους Ολυμπιακούς, για όλους τους Ελληνες».


(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg