Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Παγκόσμιος ο Πετρούνιας - Συγχαρητήρια από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας



Στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής της Γλασκώβης. 

Ο Έλληνας πρωταθλητής εκτέλεσε άψογα το πρόγραμμά του και συγκεντρώνοντας 15,800 βαθμούς (βαθμός δυσκολίας: 6,800, βαθμός εκτέλεσης: 9,000), κατάκτησε το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους.



Συγχαρητήριο μήνυμα απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Οι διαδοχικές, πάντοτε κορυφαίες, επιτυχίες σας, μ’ επιστέγασμα την σημερινή που σας έφερε στην κορυφή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ενόργανης Γυμναστικής στους κρίκους, αποτελούν αμάχητο τεκμήριο επιβεβαίωσης της λαμπρής αθλητικής σταδιοδρομίας σας.  
Πέραν τούτου όμως, οι επιδόσεις σας συνιστούν πραγματική τιμή για την Ελλάδα αλλά και υψηλό παράδειγμα δύναμης και ήθους για τους συναθλητές σας, και όχι μόνον.  Θερμά συγχαρητήρια». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg