Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Ο Σχορτσανίτης στον ΠΑΟΚ;



Σε δρόμο συνεργασίας βρίσκονται ΠΑΟΚ και Σοφοκλής Σχορτσανίτης...
 
 Ο διεθνής σέντερ προσγειώθηκε πριν από λίγο στην Αθήνα, (σ.σ. έλυσε νωρίτερα στη διάρκεια της ημέρας τη συνεργασία του με τον Ερυθρό Αστέρα), έχοντας την πρόθεση να σκεφτεί περισσότερο την προσέγγιση που του έγινε από τον «Δικέφαλο» να ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας στην παρούσα φάση, έχοντας το ελεύθερο να φύγει οποιαδήποτε στιγμή βρει σύλλογο επιπέδου Ευρωλίγκα.

Για να πειστεί ο Σχορτανίτης να δεχτεί την πρόταση του ΠΑΟΚ, επιστρατεύθηκε και ο Κώστας Βασιλειάδης, ο οποίος είχε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του. Οι δύο αθλητές συνδέονται με φιλία ετών, υπήρξαν, δε, και συμπαίκτες σε μικρές εθνικές ομάδες.

Δεδομένη, επιπλέον, είναι και η… αδυναμία, σε αγωνιστικό επίπεδο, που έχει στον Σχορτσανίτη και ο Σούλης Μαρκόπουλος. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει εκφραστεί στο παρελθόν θετικά για τον αθλητή, με τον οποίο είχε «θερμή» κουβέντα και στο φιλικό προετοιμασίας που έδωσε ο «Δικέφαλος» το Σεπτέμβριο στο Κράλιεβο με τον Ερυθρό Αστέρα.






Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg