Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Δεν ησυχάζει η Ζωή...



Ένταση προκλήθηκε χτες, κατά την διάρκεια συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος της Βουλής για τον Κοινοβουλευτισμό και την Δημοκρατία.


Σύμφωνα με πληροφορίες, την ένταση προκάλεσε παρέμβαση της κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία συμμετέχοντας με την ιδιότητά της ως τέως Πρόεδρος φέρεται να ήγειρε ζήτημα οικονομικής διαχείρισης.

Η παρέμβασή της προκάλεσε αντιδράσεις, καθώς όπως ελέχθη ούτε τεκμηριωμένη ήταν, ούτε η ίδια κατά την επτάμηνη περίοδο της προεδρίας της είχε ασχοληθεί με το Ίδρυμα.

Το θέμα αναμένεται να συζητηθεί εκ νέου σε νέα συνεδρίαση την επόμενη εβδομάδα, με τον νυν Πρόεδρο της Βουλής Ν. Βούτση να δεσμεύεται ότι θα παράσχει στην προκάτοχό της όλα τα τιμολόγια-έγγραφα που ζήτησε.

Πρόεδρος του Ιδρύματος είναι ο εκάστοτε Πρόεδρος της Βουλής.

Στο τωρινό ΔΣ συμμετέχουν ως αντιπρόεδροι οι πρώην Πρόεδροι Απ. Κακλαμάνης, Αννα Μπενάκη-Ψαρούδα, Δ.Σιούφας, Φιλ.Πετσάλνικος, Β.Πολύδωρας, Ευ. Μεϊμαράκης και Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Μέλη είναι οι πρόεδροι των κομμάτων και πρώην πρόεδροι κοινοβουλευτικών ομάδων – διατελέσαντες πρωθυπουργοί. Γενικός Γραμματέας του Ιδρύματος και πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής είναι ο κ. Γ. Σούρλας.





πληροφορίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg