Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού



Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού της ΕΜΥ με την ενίσχυση  νοτιάδων στα δυτικά στα 8 και τοπικά στα 9 μποφόρ.

Την Παρασκευή αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες, εκτός της δυτικής Ελλάδας και στην υπόλοιπη χώρα και κυρίως στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Οι νοτιάδες θα πνέουν στα 7-9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

Το Σάββατο ισχυρά καιρικά φαινόμενα αναμένονται στις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, που τις απογευματινές ώρες σταδιακά θα περιοριστούν στα ανατολικά και το βράδυ θα εξασθενήσουν.

Στο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά, την Πελοπόννησο, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη είναι πιθανό να σημειωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες που κατά τη διάρκεια της ημέρας θα εξασθενήσουν πρώτα στα βόρεια και το απόγευμα βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές.

Κατά περιόδους θα υπάρξουν πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Στερεάς και της δυτικής Μακεδονίας.

Οι νότιοι άνεμοι στα ανατολικά και νότια θα φτάνουν τα 7-8 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg