Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Ουίλιαμς, Πολυχρονιάδης, Τζορντανέλλι, Αδαμαντίδου, συνεχίζουν στο «ΟΡΥΧΕΙΟ»


Δεν είναι ρετρό… Είναι η μνήμη της καρδιάς μας!

Ξεκίνησαν ήδη και συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία κάθε Σάββατο οι παραστάσεις των θρύλων των 60ς & 70ς, Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Γιώργου Πολυχρονιάδη και Λάκη Τζορντανέλλι. Στη συντροφιά τους συμμετέχει και η Κατερίνα Αδαμαντίδου.

(Στα Percussions, ο Lambros Lambrikidis )

Το πρόγραμμά, που περιλαμβάνει εκτός από τις μεγάλες προσωπικές τους επιτυχίες και τραγούδια του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου που όλοι αγαπήσαμε και σιγοψιθυρίσαμε, είναι απόλυτα εναρμονισμένο με τον ατμοσφαιρικό χώρο του «Ορυχείου».


Τις ρομαντικές στιγμές διαδέχονται ξέφρενοι ρυθμοί, που ξεσηκώνουν τους θαμώνες και τους οδηγούν για ξεφάντωμα στην πίστα! Οι καλλιτέχνες, αλλά και ο ήχος όπως και το περιβάλλον, ανεβάζουν ασταμάτητα την διάθεση για τέσσερις σχεδόν ώρες!


 Σημειώστε πως εκτός από κάθε Σάββατο, το μουσικό σχήμα θα μας κρατήσει συντροφιά και τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

 Είσοδος 8€ και εξαιρετικά λογικές τιμές ποτών.

 Μουσική Σκηνή «Ορυχείο»


Αγίας Φωτεινής 22 – Πλατεία Νέας Σμύρνης
 Κρατήσεις 2109355619
 Parking “POLIS Park” - (1, 5€/h)

 ΜΜΜ - Τραμ, στάση Αγίας Φωτεινής, (Πλατεία Νέας Σμύρνης) σε απόσταση 70μ. και με ανταπόκριση Μετρό Νέου Κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg