Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Αμερικανίδα νόμισε ότι η κόρη της ήταν εισβολέας και την πυροβόλησε

Μια γυναίκα στο Σεν Κλάουντ στη Φλόριντα ξύπνησε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης και πυροβόλησε μία φορά εναντίον κάποιου που νόμισε ότι είχε διαρρήξει το σπίτι της. Αλλά δεν επρόκειτο για εισβολέα.
Το θύμα ήταν η 27χρονη κόρη της.

Η γυναίκα πυροβόλησε μόνο μια φορά, αλλά η αστυνομία δεν έχει ανακοινώσει το σημείο στο οποίο χτύπησε η σφαίρα την άτυχη κόρη - η οποία πέθανε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις αρχές, δεν φαίνεται να υπάρχει δόλος. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο σύζυγος της γυναίκας είναι ένας πρώην μυστικός αξιωματικός στη δίωξη ναρκωτικών της αστυνομίας στο Σεν Κλάουντ.

Σε μια ηχογράφηση της κλήσης 911 που έδωσε στην δημοσιότητα η αστυνομία, ο σύζυγος ακούγεται να λέει ότι η κόρη του έχει βηματοδότη και καρδιακά προβλήματα, και έχει σωριαστεί. Δεν αναφέρει τίποτα για πυροβολισμό.

Αφού του δίνουν οδηγίες για να ξεκινήσει την τεχνητή αναπνοή, ο σύζυγος αφήνει το τηλέφωνο και μια γυναίκα παίρνει το ακουστικό και μιλάει μανιωδώς. Η κόρη της αναπνέει ακόμα, αλλά πολύ αργά, λέει.

Περίπου πέντε λεπτά μετά την έναρξη της κλήσης, φτάνει το ασθενοφόρο που μετέφερε την 27χρονη στο νοσοκομείο. Λίγο αργότερα άφησε εκεί την τελευταία της πνοή.

Ο πατέρας, βετεράνος αξιωματικός με υπηρεσία 17 ετών στην αστυνομία, είναι σε αργία, αλλά δεν έχει τεθεί υπό έρευνα.

Η αστυνομία ζήτησε από τα μέσα ενημέρωσης να μην κατονομάσουν τα μέλη της οικογένειας που εμπλέκονται, για λόγους ασφαλείας, λόγω του παρελθόντος του συζύγου στη δίωξη ναρκωτικών. 











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg