Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Αστυνομοκρατούμενη Πρωτοχρονιά στη Νέα Υόρκη

Νέα Υόρκη: Πρωτοχρονιά… αγκαλιά με πάνοπλους αστυνομικούς - Media

Περισσότεροι από 6.000 αστυνομικοί και μέλη της αντιτρομοκρατικής θα αναπτυχθούν την παραμονή της πρωτοχρονιάς στην Times Square, όπου παραδοσιακά οι Νεουορκέζοι γιορτάζουν την αλλαγή του χρόνου.

Οι αστυνομικοί θα φέρουν βαρύ οπλισμό, θα υπάρχουν ανιχνευτές ακτινοβολίας και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά για την ανίχνευση εκρηκτικών.

Η χρονιά που κλείνει, στιγματίστηκε από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Γαλλία και ο φόβος για ένα χτύπημα την παραμονή της πρωτοχρονιάς στις μεγάλες πόλεις του κόσμου ανησυχεί τις αρχές παγκοσμίως.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης και το FBI, έχουν αναπτύξει ένα σχέδιο για την προστασία του σχεδόν ενός εκατομμυρίου πολιτών που συγκεντρώνονται στην κεντρική πλατεία της πόλης για να γιορτάσουν την αλλαγή του έτους.

Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι η Νέα Υόρκη την παραμονή της πρωτοχρονιάς θα είναι η πιο ασφαλής πόλη στον κόσμο είπε ο James Waters υπεύθυνος του αντιτρομοκρατικού τμήματος της αστυνομίας της πόλης.














πληροφορίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg