Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Το συγκεκριμένο άρωμα, δεν μυρίζει μόνον ωραία


Το πρώτο άρωμα που... αδυνατίζει - Media
Το να χάσεις θερμίδες, με δίαιτα και έντονη γυμναστική, είναι μία από τις πρώτες προτεραιότητες πολλών, μετά την κραιπάλη της εορταστικής περιόδου.

 Όμως κάποιοι επέλεξαν αντί να πιέζονται σε γυμναστήρια να αγοράσουν ένα  άρωμα γιατί υπόσχεται ότι θα τους βοηθήσει να χάσουν κιλά.

Γαλλική εταιρία υποστηρίζει ότι έφτιαξε ένα άρωμα που συμβάλει στην απώλεια κιλών. Το όνομα του αρώματος είναι «Prend-Moi» και ήδη περισσότερα από 6.000 άτομα στη Βρετανία έχουν μπει σε λίστα αναμονής για να το αγοράσουν.

Όπως αναφέρει η εταιρεία παρασκευής του προϊόντος, το άρωμα βοηθάει να καταπολεμήσεις κακές συνήθειες όπως το  τσιμπολόγημα.

Ο δημιουργός του αρώματος Joyce Musy είπε στην Βρετανική εφημερίδα Telegraph, ότι το άρωμά του στέλνει ευχάριστα μηνύματα στους νευροδιαβιβαστές τα οποία ενεργοποιούν την αίσθηση της ικανοποίησης, μειώνοντας την ανάγκη για υπερβολική κατανάλωση τροφίμων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα υπάρχουν και έρευνες που υποστηρίζουν τους ισχυρισμούς της εταιρείας καθώς το 75% των γυναικών ηλικίας από 18 έως 75 συμφώνησαν ότι σταμάτησαν να τσιμπολογούν κατά τη διάρκεια που φορούσαν το άρωμα.

 Το 70% είπαν ότι άλλαξαν οι διατροφικές τους συνήθειες από τη χρήση του προϊόντος.








πληροφορίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg