Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Συνελήφθη ένοπλος δραπέτης από τα κρατητήρια αστυνομικής υπηρεσίας

(Φωτο Αρχείου)

Δυο εβδομάδες μετά την απόδρασή του μέσα από τα κρατητήρια αστυνομικής υπηρεσίας της Αττικής, όπου κρατούνταν για αντίσταση, απείθεια και ψευδή ανωμοτί κατάθεση, ο 27χρονος Έλληνας δραπέτης εντοπίστηκε στην περιοχή της Ελασσόνας και συνελήφθη μετά από καταδίωξη.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και του τοπικού τμήματος ακινητοποίησαν το Ι.Χ. φορτηγάκι που είχε κλέψει λίγες ώρες νωρίτερα από τη Λάρισα, τον αφόπλισαν καθώς προσπάθησε να διαφύγει έχοντας πάνω του ένα πτυσσόμενο στιλέτο και του φόρεσαν χειροπέδες.

Στο φορτηγό κατασχέθηκαν δυο κόφτες μετάλλων, δυο κλειδιά αυτοκινήτων και προσωπικά έγγραφα των ιδιοκτητών τους και δυο κινητά.

Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι, τρεις ημέρες μετά την απόδρασή του στις 12 Φεβρουαρίου, ο νεαρός κακοποιός είχε κλέψει δυο αυτοκίνητα από την Αθήνα και τη Λάρισα. Μια ημέρα μετά, πήγε σε πρατήριο υγρών καυσίμων, έβαλε καύσιμα αξίας 86 ευρώ και έφυγε χωρίς να πληρώσει, ενώ την περασμένη τετάρτη διέρρηξε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και άρπαξε από μέσα ένα μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα.

Ο 27χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε και ένταλμα σύλληψης για διακεκριμένες κλοπές, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές, παράνομη οπλοκατοχή και απείθεια.

 Όλα τα οχήματα και τα αντικείμενα που έκλεψε βρέθηκαν και θα αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους.









πληροφορίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg