Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Συνελήφθη υψηλόβαθμος λιμενικός του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας


Συνελήφθη υψηλόβαθμος λιμενικός για εμπλοκή σε κύκλωμα λαθραίων
Ένας 44χρονος λιμενικός, διοικητής του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, συνελήφθη από το Κλιμάκιο Βορείου Ελλάδας της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων του Λιμενικού Σώματος...

... ως εμπλεκόμενος σε υπόθεση διακίνησης μεγάλης ποσότητας λαθραίων τσιγάρων, που εντοπίστηκε και κατασχέθηκε το βράδυ της Πέμπτης σε πύλη του λιμένα.

Τότε, σε έλεγχο που έκαναν στο φορτίο φορτηγού οχήματος με επικαθήμενο ψυγείο άνδρες της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών, με τη συνδρομή στελεχών των Γραφείων Ασφάλειας και Ανάκρισης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη, ανάμεσα σε φορτίο με ψάρια, μεγάλη ποσότητα από λαθραία τσιγάρα, τα οποία ο 38χρονος έλληνας οδηγός, ο οποίος και συνελήφθη, σκόπευε να μεταφέρει παράνομα στο εξωτερικό.

Βρέθηκαν συνολικά 370.740 πακέτα τσιγάρων, ενώ οι δασμοί ανέρχονται 1.268.311,82 ευρώ.

















πληροφορίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg