Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Τα "πήρε" ο ΥΦΥΠΕΞ Γ. Αμανατίδης με τον Άδ. Γεωργιάδη και αποχώρησε από το οικονομικό φόρουμ Δελφών


Αποχώρησε νωρίτερα από το οικονομικό φόρουμ των Δελφών, ακυρώνοντας τη συμμετοχή του, ο υφυπουργός Εξωτερικών.

Όπως τονίζει σε σχετική ανακοίνωσή του, ο υπουργός αποχώρησε από το φόρουμ «κατόπιν της ανοχής, η οποία επιδείχθηκε από τους διοργανωτές στις προσωπικές, προσβλητικές και απαξιωτικές αναφορές κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και στελεχών της κυβέρνησης από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ» Άδωνι Γεωργίαδη.
«Αναφορές που δεν έχουν καμία σχέση με την αντιπαράθεση, η οποία διεξάγεται σε fora με επιχειρήματα, όσο αιχμηρά κι αν είναι» προσθέτει ο κ. Αμανατίδης.

Στην ομιλία του, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έκανε λόγο, μεταξύ άλλων, για τον «χειρότερο πρωθυπουργό από τον β' παγκόσμιο πόλεμο», και ότι «ο Τσίπρας δεν ενέπνευσε, οι ηγέτες εμπνέουν όχι οι τυχοδιώκτες».

Στους χαρακτηρισμούς αυτούς αντέδρασε και ο πρόεδρος του  οικονομικού φόρουμ Δελφών Συμεών Τσομώκος, ο οποίος έκανε την εξής δήλωση:

«Θέλω πραγματικά να απολογηθώ για χαρακτηρισμούς που ειπώθηκαν σήμερα σε αυτή την αίθουσα για τον πρωθυπουργό της χώρας και υπουργούς της κυβέρνησης, οι οποίοι δεν εκφράζουν το πνεύμα που διέπει τις αρχές του φόρουμ.

Το φόρουμ αυτό δεν κάνει πολιτική. Προσκαλεί όλες τις σκέψεις και απόψεις, με σεβασμό στις όποιες αντίθετες ιδέες και στην άσκηση πολιτικής στα δρώμενα της χώρας. Ήταν μια ατυχής στιγμή και απολογούμαι προσωπικά».



(Οι πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg