Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

"Μηνύματα" αποδοκιμασίας του Μαξίμου για τις τοποθετήσεις Μάρδα και Μπαλαούρα


Ενόχληση στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν προκαλέσει οι αμφιλεγόμενες δημόσιες τοποθετήσεις στελεχών της κυβέρνησης, που, όπως επισημαίνουν συνεργάτες του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, «δείχνουν να μην αντιλαμβάνονται τη σημασία όσων λένε».

Συνεπώς, το Μαξίμου έστειλε σαφές μήνυμα αποδοκιμασίας τόσο στον υφυπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Μάρδα, για την πρόσκληση προς Σύρους και λοιπούς πρόσφυγες να επενδύσουν ποσά άνω των 250.000 ευρώ στην Ελλάδα, όσο και στον βουλευτή Μάκη Μπαλαούρα, ο οποίος δήλωσε ότι προσωπικά δεν απορρίπτει το όνομα «Μακεδονία» για την ΠΓΔΜ.

Πάντως, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς δήλωσε (Ρ/Σ Παραπολιτικά) σχολιάζοντας την τοποθέτηση του Δημήτρη Μάρδα ότι «αυτή η ιστορία δεν πρόκειται να λύσει ούτε το προσφυγικό ούτε το πρόβλημα των επενδύσεων».

Από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας Δημήτρης Βίτσας εξέφρασε την άποψη (ΑΝΤ1) ότι «δεν υπάρχει κάποια περίπτωση επενδυτή μεταξύ των προσφύγων», προχωρώντας με αυτό τον τρόπο σε «άδειασμα» του υφυπουργού Εξωτερικών.

Πάντως, ο ίδιος ο κ. Μπαλαούρας επιχειρώντας να εκτονώσει την ενόχληση προχώρησε σε αναδίπλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg