Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Νέο Ηράκλειο - Δολοφόνος δύο αστυνομικών ο φερόμενος ως δράστης των πυροβολισμών

Επικίνδυνος κακοποιός που έχει καταδικαστεί για διπλή δολοφονία φέρεται ως ο δράστης της αιματηρής επίθεσης την περασμένη Δευτέρα στο Νέο Ηράκλειο Αττικής.

Τότε πυροβόλησε και τραυμάτισε στο στήθος, το πρόσωπο και τα χέρια τοξικομανή, σε διαμέρισμα επί της οδού Οδυσσέως 21, εξαιτίας διαφορών τους για υπόθεση ναρκωτικών. Ο τραυματίας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στον Ερυθρό Σταυρό. 

Όπως προκύπτει από την αστυνομική έρευνα, πιθανόν να πρόκειται για 50χρονο ο οποίος έχει καταδικαστεί σε δις ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία δύο αστυνομικών στις 24 Αυγούστου 1990, όταν τον σταμάτησαν για έλεγχο επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας 173, στο ύψος της ΓΑΔΑ. Νεκροί από τα πυρά του έπεσαν οι αρχιφύλακες της Άμεσης Δράσης Δημήτρης Βούλγαρης (απεβίωσε λίγες μέρες αργότερα στο 401 στο Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο) και Λουκάς Παπαλουκάς. 

Τον Ιανουάριο του 2011 ο κακοποιός είχε λάβει 11ήμερη άδεια από τις φυλακές Αγιάς Κρήτης, αλλά δεν επέστρεψε. Συνελήφθη τον Αύγουστο του 2012, μαζί με 41χρονη φίλη του, σε σπίτι στο Χαλάνδρι, όπου βρέθηκαν οπλισμός και ναρκωτικά.






(Οι πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg