Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Ισχυρό στίγμα καραμανλικών στη Θεσσαλονίκη


 Μάχη για την τιμή του «καραμανλικού» μπλοκ δίνουν στη Θεσσαλονίκη οι δύο κολλητοί του Κώστα Καραμανλή Βάκης Φραντζής και Τέλης Θωμόπουλος, με το βλέμμα στις εκλογές των «γαλάζιων» κατά τόπους οργανώσεων.

Βλέπετε, ο Απόστολος Τζιτζικώστας επιθυμεί να δώσει ακόμη πιο ισχυρό στίγμα μετά την εμπλοκή του στην κούρσα διαδοχής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, συνεπικουρούμενος διακριτικά και από τις δυνάμεις που πρόσκεινται στον απερχόμενο γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, Ανδρέα Παπαμιμίκο, αλλά και από τον νέο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Βασίλη Γεωργιάδη. Πρωτοπαλλήκαρο του περιφερειάρχη στις εν λόγω ζυμώσεις είναι, μεταξύ άλλων, ο εδώ και λίγο καιρό διευθυντής της Διοικούσας Επιτροπής της Ν.Δ. στη συμπρωτεύουσα, Ζήσης Ιωακείμοβιτς.

(Άρθρο στα "Παραπολιτικά")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg