Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Eurovision 2016 - "Πόσο πάει" η Ελλάδα στο στοίχημα;


Σύμφωνα με τις αποδόσεις στοιχημάτων αυτή την ώρα, επικρατέστερη να περάσει πρώτη στον τελικό εμφανίζεται η Ρωσία με απόδοση 1,35 νώ αρκετά πιο πίσω βρίσκεται το τραγούδι της Αρμενίας (Απόδοση 5.00).


  Σε ό, τι αφορά στην πρόκριση χαμηλότερη απόδοση και ως εκ τούτου μεγάλη πιθανότητα πρόκρισης παρουσιάζουν οι Ρωσία, Αρμενία, Μάλτα, Αζερμπαϊτζάν, Κροατία, Τσεχία, Κύπρος, Ολλανδία, Ισλανδία και Ουγγαρία.

  Η Ελλάδα κατατάσσεται 14η μεταξύ των 18 χωρών στην υπόθεση πρόκριση, με απόδοση...2,90!
Η πρόβλεψη αυτή αφήνει τη χώρα μας, για πρώτη φορά από την ένταξη στο διαγωνισμού των ημιτελικών, εκτός μεγάλου τελικού.


  Ακόμη πιο ανησυχητικές είναι οι αποδόσεις που αφορούν στην μη πρόκριση για τον πρώτο αυτό ημιτελικό, που δίνουν απόδοση μόλις 1,35 στο ελληνικό τραγούδι, το οποίο και σημαίνει πως η χώρα μας συγκαταλέγεται στις πέντε συμμετοχές που είναι πιο πιθανό να αποκλειστούν.







πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg