Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Mercedes-Benz SL 2019



Η θέα μιας Mercedes-Benz S-Class Coupe δια χειρός AMG με σαφώς μικρότερο μήκος αρκεί, με δεδομένη την αλληλουχία των εξελίξεων των Γερμανών, για να οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι, στη γερμανική φίρμα...

... τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται και ότι το συγκεκριμένο δοκιμαστικό πρωτότυπο κρύβει κάτι πολύ διαφορετικό κάτω από τις επιφάνειες του.

Αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες που να δίνουν ένα σημάδι ταυτοποίησης για την τροποποιημένη εκδοχή της S-Class Coupe, το κοντό μεταξόνιο καθιστά σαφές ότι πρόκειται για ένα σπορ προσανατολισμού coupe ή cabrio που δεν μπορεί να είναι άλλο από την νέα γενιά της SL.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία η νέα SL αναμένεται να παρουσιαστεί το 2019 έχοντας ως αφετηρία μια νέα ελαφρύτερη και πιο ευέλικτη αρχιτεκτονική την οποία θα μοιραστεί και με την νέα γενιά της SLC.

Επίσης εκτός από την ελαφρύτερη αρχιτεκτονική η οποία θα αξιοποιήσει ένα μείγμα αλουμινίου και συνθετικών υλικών, η νέα SL αναμένεται να εγκαταλείψει την μεταλλική αναδιπλούμενη οροφή της υπέρ μιας υφασμάτινης προς όφελος της μείωσης του συνολικού της βάρους.

Επί του παρόντος, είναι αρκετά νωρίς για να υπάρχουν σαφείς πληροφορίες σχετικά με τα μηχανικά σύνολα, ωστόσο μεταξύ των επιλογών της αναμένεται να βρεθεί ο εξακύλινδρος των 3,0 λίτρων με απόδοση 367 και 437 ίππων.








πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg